1 augusti 2011

Första dagen

Hallå! :D
Idag var min första dag på jobbet, det var helt okej, fanns inte jättemycket att göra :p
Jag jobbar på Kullagårdens äldreboende och jag är på avdelningen för de som har demens. Demens är en sjukdom som gör att man långsamt förlorar minnesförmågan och den intellektuella förmågan och man får den ganska tidigt i livet.
Jag fick säga flera saker många gånger eftersom de inte kommer ihåg vad jag sa. Det finns de som inte ens kan gå själv och de som måste lyftas med lyft för att få dem ur sängen för att de inte vill och är antagligen räda och har inte så mycket årk kvar.
Jag är husmor på min avdelning, det innebär att jag tar hand om maten till de 7 personer som finns på min avdelning (så jag slipper att byta blöja på den, fniss). Idag gick jag fram och tillbaka i korridoren med en tant i säkert 10 min och hon frågade varje gång vi gick förbi hennes rum vem det var som både där.
Jag är faktiskt glad att jag fått jobb här för jag älskar att hjälpa andra som har det svårt, så varför inte börja med detta :)

Arbetskläder x)

Nu ska vi snart äta, blir tacos! Ser hur mycket jag kan äta pga min härliga GI-diet som jag äter ^^

1 kommentar:

  1. Jag tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blogg. Det finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare/dagen så passa på att gå in och anmäla dig:)

    Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?;)
    kram

    SvaraRadera